Roei

Kies uw tochtnaam
Kies uw provincie

Zoek een roeitocht

NIEUWS

Roei!

Lees Roei! Het blad voor alle roeiers

Ook routes te printen of op je telefoon

Bij bijna elke roeitocht op Toer! staat er een routekaartje, dat je ook op afstandmeten.nl kunt bekijken. Je kunt ze printen, of als gpx file voor je eigen navigatiesysteem (Viewranger bv) downloaden.

Klik op de link bij het kaartje of op het kleine witte balkje met 'afstandmeten'. Er is ook een afstandmeten.nl App, zodat je ze altijd bij je hebt op je telefoon.

Hoe kan ik een route downloaden?

Klik bij het kaartje op de link naar Afstandmeten.nl. Elke Toer!route is daar te vinden en kun je zelf printen of als gpx voor eigen navigatie downloaden (klik op Exporteer). 

Als je nog geen afstandmeten.nl account hebt, moet je dat eerst even aanmaken. Anders kun je niet printen e.d.

Afstandmeten.nl heeft ook twee eigen apps voor routes, zie de icoontjes android Android iphone iPhone |

Dan kan je routes op je telefoon zetten. Als je van te voren de kaarten thuis download, heb je onderweg geen internetverbinding nodig. 

LET OP! Dit is geen waterTOMTOM. Altijd een kaart meenemen. En deze informatie is op eigen risico, de routes moet je zelf checken voordat je vertrekt.

 

iPhone app

Er is een simpele iPhone app beschikbaar. Na inloggen op afstandmeten laat deze je zelfbewaarde routes, favorieten en de meeste bezochte routes zien. Tenslotte bevat de app een calculator je snelheid teruggrekenen voor afstanden en tijden die je invoert. Zoek in de App Store op afstandmeten.nl om hem op te halen.

 

Android app

Er is ook een hele simpele Android (besturingssysteem van Google) applicatie beschikbaar. Na inloggen op afstandmeten, laat deze je zelfbewaarde routes zien en biedt de mogelijkheid deze via Google Maps te bekijken.

Zoek op 'Afstandmeten' in Android market om de applicatie op te halen.

 

screenshot iphone screenshot iphone

 

 

Naar nieuwsoverzicht